top of page
  • Εικόνα συγγραφέαInclude School For All

Come Robotics Together!

Συγχαρητήρια σε ολη την ομάδα, γονέων, παιδιών και κοινωνικών εθελοντών! Η συνεργασία με το ΔιΠαΕ και το εργαστήριο βιομηχανικών και εκπαιδευτικών ενσωματωμένων συστημάτων αλλά και με το Ανατόλια College που θα συμβάλει στην υποστήριξη του προγράμματος με νέους εθελοντές αποτελεί εγγύηση για την διεύρυνση και την επίτευξη υψηλότερων στόχων συμμετοχής!!! Σημειώνουμε ότι μέρος του εξοπλισμού προέρχεται απο το ΥΜΑΘ ενώ στο Σχολείο για Όλους ο εξοπλισμός είναι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

Συμπεριληπτικά συνεργατικά project εκπαιδευτικής ρομποτικής !

Come Robotics Together!

Μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά, μια μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων!

Το Include έχει, πλέον, ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο το οποίο μετά απο πιλοτική εφαρμογή είναι βέβαιο ότι έχει θετικά αποτελέσματα και μπορεί να περάσει σε ευρεία εφαρμογή!!!

Συγχαρητήρια σε ολη την ομάδα, γονέων, παιδιών και κοινωνικών εθελοντών! Η συνεργασία με το ΔιΠαΕ και το εργαστήριο βιομηχανικών και εκπαιδευτικών ενσωματωμένων συστημάτων αλλά και με το Ανατόλια College που θα συμβάλει στην υποστήριξη του προγράμματος με νέους εθελοντές αποτελεί εγγύηση για την διεύρυνση και την επίτευξη υψηλότερων στόχων συμμετοχής!!! Σημειώνουμε ότι μέρος του εξοπλισμού προέρχεται απο το ΥΜΑΘ ενώ στο Σχολείο για Όλους ο εξοπλισμός είναι του Ιδρύματος Σταυρος Νιάρχος!

Πάμε: Come Robotics Together!




18 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page