top of page
  • Εικόνα συγγραφέαInclude School For All

Διαδικτυακό Συνέδριο Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το Include συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ως ένας από τους οργανισμούς που έχει δεχτεί δωρεά. Ο εξοπλισμός του "Σχολείου για όλους:Tokei Maru" αποκτήθηκε με δωρεά του ιδρύματος. Όλη η ομάδα του Include συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο SNF, αυτή τη φορά διαδικτυακά!Η ομάδα του Include, είναι εδώ. Συμμετέχει στην ενημέρωση και ανάλυση των πρόσφατων κοινωνικών προβληματισμών που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα ,τις διακρίσεις αλλά και την διαχείριση καταστάσεων όπως ο Covid-19.




Βιοτεχνολογία με βιοηθική και επιστημονική πρόοδος με συνεργασία. Επιστροφή στις ανθρώπινες αξίες,το μήνυμα της 2ης μέρας του συνεδρίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!




Το συνέδριο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ολοκληρώθηκε με την περιήγηση στο εργαστήριό του William Kentridge. Μαζί του, προσεγγίσαμε τη δημιουργία, ως αναζήτηση του αυθεντικής αίσθησης καθώς μετουσιώνεται σε γνώση. Περιπλανηθήκαμε στις στιγμές της σύνθεσης το έργου του "Περιμένοντας τη Σίβυλλα" και ζήσαμε τις εικόνες, τις μορφές και τις αναζητήσεις του ανθρώπου που διερωτάται για τη μοίρα και τη στάση του σε σχέση με αυτήν. Η ομάδα του Include είχε μια ακόμη μοναδική εμπειρία να μοιραστεί. Σκηνές της όπερας : "Περιμένοντας τη Σίβυλλα" του William Kentridge.





2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page