top of page
  • Εικόνα συγγραφέαInclude School For All

Επιμορφωτική Ημερίδα Erasmus+ ELiSeFair Travelling

Το Include έχει την τιμή να εισάγει το θέμα της ισότιμης συμμετοχής σε δραστηριότητες αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου, αθλητισμού και τουρισμού ατόμων με Νοητικές και Αναπτυξιακές Διαταραχές στην Ελλάδα, σε μια χώρα με παράδοση στην φιλοξενία και στον τουρισμό. Διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα προκειμένου να κατατεθούν οι καλές πρακτικές που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Erasmus+ ELiSe και να τεθούν οι βάσεις της έρευνας για τις κατάλληλες προσαρμογές που μπορούν να αναπτυχθούν στην Ελλάδα.

Επιμορφωτική Ημερίδα Erasmus+ ELiSe Fair Travelling Ισότιμη συμμετοχή σε δραστηριότητες αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου, αθλητισμού & τουρισμού για άτομα με Νοητικές και Αυτιστικού Φάσματος Διαταραχές Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 Golden Star City Resort, Περαία της Θεσσαλονίκης Έναρξη στις 10.00 π.μ. και λήξη στις 14.30 μ.μ.


Ηλεκτρονική Φόρμα Συμμετοχής


Μέτα την εγγραφή σας θα λάβετε το link της συμμετοχής στο email σας, καθώς και την βεβαίωση συμμετοχής μετά το πέρας του σεμιναρίου. Την ημερίδα διοργανώνει το Διεπιστημονικό Δίκτυο Ειδικής και Διαπολιτισμικής Αγωγής, Include, με την υποστήριξη του Κέντρου Καινοτομίας και Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης, Thess INTEC και του Ινστιτούτου Καταναλωτών ΙΝ.ΚΑ. Υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού.

Ευγενικός Χορηγός ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΑΦΗΜΑ

26 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page