top of page
  • Εικόνα συγγραφέαInclude School For All

Μια νέα χρονιά. Μια νέα αρχή.

Το Include συγκρότησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του μετά από την εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021. Η ανταπόκριση των μελών του Include, εκπαιδευτικών, ακαδημαϊκών, φοιτητών, γονέων και τα θετικά σχόλια για το έργο μας οδήγησαν στη στήριξη 93 πολύτιμων μελών που συμμετείχαν με την ψήφο τους στην εκλογική διαδικασία!


Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς προσφοράς στην συμπεριληπτική εκπαίδευση και την ακαδημαϊκή ερευνητική κοινότητα, το Include διανύει μια χρονιά ιδιαίτερης σημασίας για την πορεία του σωματείου. Η διεπιστημονική ομάδα ανανεωμένη , πιο δεμένη από ποτέ και έτοιμη να εργαστεί για ένα κοινό σκοπό , Να αμβλύνει τις ανισότητες στην εκπαίδευση και την κοινωνική δράση, με πολύτιμους συμμάχους και υποστηρικτές , τα μέλη της τους φορείς και τους συνεργάτες, ετοιμάζεται για μια χρονιά αναφορά στην δράση του σωματείου .


Το έργο του Include θα συνεχιστεί με ακόμη καλύτερους όρους και την στήριξη που του αξίζει !!! Καλή επιτυχία στη θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου!

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!


Μείνετε συντονισμένοι ώστε να ενημερώνεστε για το έργο αλλά και τις επετειακές δράσεις του Include.

Με το Include κανείς δεν μένει πίσω.



10 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page