top of page
  • Εικόνα συγγραφέαInclude School For All

26 Ιουνίου Tokei Maru : Μηνύματα ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουλ 2020


Παρουσία του Αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής κ Χάρη Αηδονόπουλου, του δημοτικού συμβούλου του κ. Γογάκου, του Δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Κωνσταντινίδη, του κ. Παναγιώτη Φίτζιου Γ.Γ. του ITF Ελλάδος και μέλους τη αθλητικής επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης, του κ. Τσούλια Προέδρου Τριτέκνων ΤΡΙΑΙΝΑ και σημαντικούς ανθρώπου από την Ελληνική Αστυνομία, το Σχολείο για όλους Τοκει Maru την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στις 26 Ιουλίου έστειλε μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις με επιδείξεις μαχητικών τεχνών. Ο αγώνας ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες θέλει μαχητικό πνεύμα! Στο αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά το "Σχολείο για όλους: Τokei Maru" με τον Αντιπρόεδρό του Αυγερινό Μαϊστρέλλη και το Δ.Σ του Ιnclude είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή με ισχυρούς συμμάχους.

Χάρης Αηδονόπουλος, αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Θεσσαλονίκης" "Αθλητισμός για μια ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις "όπως εύστοχα είπε στο χαιρετισμό του ο κ. Κωνσταντινίδης Μάκης Κανέλλης ΓΓ και προπονητής μπάσκετ ΙΡΑ Θεσσαλονίκης. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω το judoka Μαϊστρέλλη Αυγερινό για την πρόσκληση να παραβρεθώ ως Γ.Γ. της ομάδας Μπάσκετ της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης στης εκδήλωση που συνδιοργάνωσε με το Γ.Σ. Ηρακλής Οι πολεμικές τέχνες ενάντια στις ουσίες του Θανάτου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Tokei Maru. Στην τελετή λήξης της εκδήλωσης έδωσε παρόν ο υπεύθυνος πολιτιστικών και κοινωνικών θεμάτων της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης Μπουρζάνας Δημήτρης Τσούλιας Σύλλογος Τριτέκνων Θεσσαλονίκης "με τη συμμετοχή μας στην εκδήλωση ως σύλλογος τριτέκνων Θεσσαλονίκης ΤΡΙΑΙΝΑ θέλουμε και εμείς να φωνάξουμε ΟΧΙ στα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Φίτζιος Παναγιώτης "Το ITF είναι σύμμαχος ενάντια στις εξαρτήσεις" Μιχάλης Κωνσταντινίδης" Εκ μέρους της Λαϊκής συσπείρωσης και του ΚΚΕ χαιρετίζουμε αυτή την εκδήλωση ενάντια στις ουσίες του Θανάτου.Θέλουμε μια κοινωνία ελεύθερη από τα ναρκωτικά και όχι μια κοινωνία με ελεύθερα τα ναρκωτικά. Παλεύουμε για μια ζωή ολόκληρη και όψι με δόσεις.

Αυγερινός Μαϊστρέλλης, Αντιπρόεδρος του Ιnclude και μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηαρκλής του συλλόγου Τριτέκνων ΤΡΙΑΙΝΑ " Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας σε αυτή την εκδήλωση ενάντια στις ουσίες του θανάτου και μέρα μνήμης για το δάσκαλο πυγμαχίας του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Τάκη Θωμαίδη.Στο σχολείο για όλους Τοκει Μaru η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ τίμησε τη μνήμη του δασκάλου πυγμαχίας του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Τάκη Θωμαίδη. Ο γιός του Στέφανος και προπονητής πυγμαχίας και τα εγγόνια του συμμετείχαν σε επιδείξεις του αθλήματος.


Ο αγώνας ενάντια στις ουσίες του θανάτου είναι αγώνας διαρκείας γιατί όπως και στον πόλεμο είναι ανήθικο οι γονείς να θάβουν τα παιδιά τους. Το 2021 αυτή την ημέρα την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών το Include σε συνεργασία με του αθλητικούς συλλόγους θα διοργανώσει το 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Judo στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.


Με ηχηρό χαμόγελο συνεχίζουμε στο Σχολείο για όλους Τokei Maru το έργο μας. Μας έλειψαν πολλοί, που δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας, μεταξύ των οποίων, ο Γιώργος Δαμασκηνίδης, ο Ανδρέας Οικονόμου, η Μαρία Κοντογιάννη, ο Ζάχος Σαμολαδάς Γενικός Γραμματέας του Include και η καθηγήτρια Α.Π.Θ. Μαριάννα Αυγερινού η Λιλιάνα Χαλίλη η Ντίνα Χαλτσίου ο Τάσος και ο Βαγγελης Αντωνίου..και πολλοί ακόμη.

Ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης που δεν μπόρεσε να έρθει στην εκδήλωση μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

" Καλησπέρα σας, με συγχωρείτε που δεν βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σας καθώς αιφνίδιες υποχρεώσεις εκτός Θεσσαλονίκης μου το απαγορεύουν. Η σημερινή ημέρα είναι μια ημέρα αφύπνισης για την κοινωνία. Σαν σήμερα κάθε χρόνο


αναγκάζονται να αναλογιστούν τον Γολγοθά των ναρκωτικών οι άνθρωποι που δεν έχουν γνωρίσει το τέρας, είτε στην οικογένεια είτε στους αγαπημένους τους ανθρώπους. Είναι μια ημέρα γιορτής για αυτούς που ξέφυγαν από την λαίλαπα, μια ημέρα που δίνει θάρρος σε αυτούς που προσπαθούν, και ίσως μια ημέρα εναρκτήριας δύναμης για αυτούς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να ξεφύγουν από την κινούμενη άμμο.Ο αθλητισμός παίζει σημαντικό ρόλο στην στήριξη αυτών των ανθρώπων, αλλά δεν παύει ο ρόλος του να είναι συνεπικουρικός: το απαραίτητο εφόδιο είναι μια κοινωνία αλληλεγγύης που να δίνει το δικαίωμα για μια νέα αρχή, σε όποιον έχει την διάθεση να ξεφύγει από την φυλακή ουσιών που είναι κλεισμένος.Η κοινωνική εγρήγορση είναι στοιχείο απαραίτητο, πόσο μάλλον δε όταν ο εθισμός στα ναρκωτικά δεν έχει κανέναν ταξικό διαχωρισμό. Από ανθρώπους που γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής, μέχρι γόνους οικογενειών που δεν τους έλειψε ποτέ τίποτα στην ζωή τους. Εμείς, σαν άνθρωποι του αθλητισμού δηλώνουμε παρόντες στο ραντεβού με την ζωή. Απλώνουμε το χέρι για να βοηθήσουμε ανθρώπους που περνούν την πιο δύσκολη και επίπονη διαδικασία της ζωής τους.Ας κάνουμε όλοι το ίδιο, γιατί αυτό θα ζητούσαμε κι εμείς εάν βρισκόμασταν στην δύσκολη θέση"












16 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page